NSR staat voor Neuro Stress Release. NSR is een unieke, uiterst doeltreffende techniek, waarmee emotionele, fysieke, geestelijke en chemische problemen in het lichaam verholpen kunnen worden. Lichamelijke verstoringen, weerstanden, stagnaties en daaruit voortkomende pijn of stress kunnen moeiteloos geŽlimineerd worden.

NSR kan gebruikt worden als een op zich zelf staande techniek of als krachtige ondersteuning van traditionele / reguliere geneeskunst, voor allerlei klachten en ziekteprocessen. NSR kan onder andere helpen bij rugpijn, hoofdpijn, allergieŽn, fobieŽn, scoliose, ademhalingsproblemen, overgewicht alsmede stress en nervositeit in het algemeen.

Ook problemen op het gebied van prestaties, gemotiveerd zijn/blijven en het behalen van doelstellingen kunnen met NSR worden bereikt.  

De zoveelste alternatieve therapie zult u wellicht denken. Ja, inderdaad een alternatieve therapie, echter met dit verschil dat de ontwikkelaar, Peter OíNeill tijdens zijn workshops een niet-goed-geld-terug garantie geeft, zo overtuigd is hij van de werking van NSR.

Peter OíNeill heeft in AustraliŽ al enkele klinieken en behandelt ondermeer zeer bekende en vooraanstaande mensen. Hij heeft Nederland en de Verenigde Staten uitgekozen om NSR naamsbekendheid te geven. Vanuit deze landen zal wereldwijde verspreiding gerealiseerd worden.

Doelstelling van Peter OíNeill is iedereen een techniek aan te reiken waarmee op eenvoudige wijze de meest uiteenlopende klachten te behandelen zijn.

NSR beoefenaren zijn bereid overal onbevooroordeeld naar te kijken en stellen zich op het standpunt dat alles met een emotionele achtergrond te behandelen is. Het is zelden dat dit geen resultaat heeft of niet het hele probleem oplost.

NSR vervangt echter niet de wetenschap en bij klachten wordt steeds aangeraden ook de huisarts te consulteren.